MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc wielkopostne menu.

Zobacz również

Rajd rowerowy „100 kilometrów na 100-lecie Lasów Państwowych”

NOWE
Rajd rowerowy „100 kilometrów na 100-lecie Lasów Państwowych”

Wspaniałe wieści! Jezioro Głębokie koło Międzyrzecza... przybrało odrobinę wody

NOWE
Wspaniałe wieści! Jezioro Głębokie koło Międzyrzecza... przybrało odrobinę wody

Polecamy

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami