MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Cezary Kulesza: Jesteśmy dumni ze stylu gry i postawy naszej drużyny

Cezary Kulesza: Jesteśmy dumni ze stylu gry i postawy naszej drużyny

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Polecamy

Oczyszcza organizm i cerę. Herbatkę stosuj na wypadanie włosów i worki pod oczami

Oczyszcza organizm i cerę. Herbatkę stosuj na wypadanie włosów i worki pod oczami

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Dobre wiadomości dla miłośników świeżych warzyw i owoców

Dobre wiadomości dla miłośników świeżych warzyw i owoców